Соєвий тостер СколаріТостер (або обжарювальну піч) спроектовано та вироблено для обжарювання, сушіння та стерилізації різноманітних продуктів.
Соя є однією з найбільш популярних продуктів для цього обладнання. Саме тому часто їх називають Соєвий тостер або Обжарювальна піч для сої.

Канали гарячого повітря, а також канали повітря рекуперації тепла виконані з термічною ізоляцією. Це дозволяє підвищити термічну ефективність установки та зменшити операційні витрати.

Робоча температура ідеально підібрана для:

  • зниження уреази та інших анти-поживних чинників для відновлення поживної цінності сої;
  • желатинизації крохмалю;
  • термічна обробка білка;
  • стерилізація (запобігання/усунення токсинів, цвілі і комах).

Сушарка може бути розроблена у відповідності до потреб конкретного проекту, в залежності від фізико-хімічних властивостей продукту та запланованих виробничих потужностей.

 

Теплова схема соєвого тостеру Сколарі

 

 

ГАЛЕРЕЯ ФОТОГРАФІЙ

Тостери Scolari

Фотогалерея соєвих тостерів Scolari