Тостер (або обжарювальну піч) спроектовано та вироблено для обжарювання, сушіння та стерилізації різноманітних продуктів.
Соя є однією з найбільш популярних продуктів для цього обладнання. Саме тому часто їх називають Соєвий тостер або Обжарювальна піч для сої.
Канали гарячого повітря, а також канали повітря рекуперації тепла виконані з термічною ізоляцією. Це дозволяє підвищити термічну ефективність установки та зменшити операційні витрати.
Робоча температура ідеально підібрана для:
- зниження уреази та інших анти-поживних чинників для відновлення поживної цінності сої;
- желатинизації крохмалю;
- термічна обробка білка;
- стерилізація (запобігання/усунення токсинів, цвілі і комах).
Сушарка може бути розроблена у відповідності до потреб конкретного проекту, в залежності від фізико-хімічних властивостей продукту та запланованих виробничих потужностей.